A LA POLÍTICA HI HA POCA GENT COM EN JAUME

Jaume Batlle, alcalde de Premià de MarAquest matí, un company em deia: “marxen els bons i queden els dolents”. Que ningú s’ho prengui malament. Però és veritat, a la política hi ha molt poca gent com en Jaume Batlle. 

El vaig conèixer que ja era alcalde, si més no, candidat a l’alcaldia. Ell no era militant de cap dels partits que formen la Federació de CiU i va venir de la ma del diputat Josep Sànchez, amb qui eren bons amics. Hem coincidit al Consell Comarcal i això m’ha donat l’oportunitat de conèixer una persona fresca, no contaminada per vicis de partit, ni de cap altre tipus que afectin als polítics. Ha estat un bon alcalde, estimat per la gent del poble, pels companys i pels adversaris. En Jaume distingia molt bé entre la responsabilitat pública i la relació personal.

L’ha seva vida ha estat més curta del que es mereixia, malgrat ell sabia aprofitar-la. El trobarem a faltar, tot i que estic segur que, des d’allà on sigui, seguirà ajudant als seus companys a tirar endavant. 

[@more@]

Quant a quimfernandez

Vaig néixer a Mataró fa uns quants anys, al 1958. Sóc fill de catalana i andalús. Del meu pare he après a estimar el país que el va acollir. Comerciant d’ofici, fa més de 20 anys que sóc militant de CDC. Actualment formo part, com a regidor, del grup municipal de CiU a l’Ajuntament de Mataró. Estic casat amb la Maribel i tenim dos fills, en Jordi i la Rosa. Junts compartim, entre moltes coses, el desig de que Catalunya arribi a ser una Nació lliure.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.