PROMESES ELECTORALS

S’acosta la campanya per a les eleccions municipals, de fet, tothom està escalfant motors. Les marques, és a dir els partits amb la seva corresponen ideologia, jugaran un paper molt important. Els candidats a l’alcaldia i els seus equips vindran al darrera. Però els ciutadans voldran conèixer les propostes que portaran en el seus respectius programes de govern abans de prendre una decisió definitiva. 

Avui, a través d’un comentari en aquest bloc, m’han deixat un enllaç a un vídeo. No tinc perquè compartir les formes i el disseny, però és molt saludable que algú recordi als polítics el que van dir en els seus programes una vegada tenen la responsabilitat per la que van ser escollits.

[@more@]

Quant a quimfernandez

Vaig néixer a Mataró fa uns quants anys, al 1958. Sóc fill de catalana i andalús. Del meu pare he après a estimar el país que el va acollir. Comerciant d’ofici, fa més de 20 anys que sóc militant de CDC. Actualment formo part, com a regidor, del grup municipal de CiU a l’Ajuntament de Mataró. Estic casat amb la Maribel i tenim dos fills, en Jordi i la Rosa. Junts compartim, entre moltes coses, el desig de que Catalunya arribi a ser una Nació lliure.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.