SEGÜENT RELLEU

Sopar de Joan Mora i Joaquim Esperalba amb representants de la FAVMFa uns dies, en l’escrit anterior, explicava que Joaquim Esperalba, actual cap del Grup Municipal, havia passat el testimoni a en Joan Mora en un acte que va comptar amb la presència  dels que havien participat a la mateixa cursa, ex-regidors i membres d’executius de CiU. 

Avui deixo constància d’un altre acte simbòlic. Si el primer era en clau més interna, aquest té una simbologia més de ciutat. Joan Mora i Joaquim Esperalba van convocar als representants de totes les entitats veïnals de Mataró per donar-los a conèixer el relleu. 

Joaquim Esperalba va aprofitar per acomiadar-se dels membres de les associacions i la Federació de veïns, esperonant-los a treballar com fins ara i agraint el suport al Grup Municipal. Acte seguit, el mateix Esperalba, presentava el nou candidat a l’alcaldia per CiU, Joan Mora, que va oferir-los la possibilitat de continuar treballant en la mateixa línia. En Joan Mora va aprofitar l’ocasió per conèixer més a fons les problemàtiques de cada barri. Poc a poc i ordenandament, ens anem acostant al relleu definitiu davant tota la ciutadania, que es produirà el proper dia 12 a la Sala Cabañes. 

[@more@]

Quant a quimfernandez

Vaig néixer a Mataró fa uns quants anys, al 1958. Sóc fill de catalana i andalús. Del meu pare he après a estimar el país que el va acollir. Comerciant d’ofici, fa més de 20 anys que sóc militant de CDC. Actualment formo part, com a regidor, del grup municipal de CiU a l’Ajuntament de Mataró. Estic casat amb la Maribel i tenim dos fills, en Jordi i la Rosa. Junts compartim, entre moltes coses, el desig de que Catalunya arribi a ser una Nació lliure.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una comentari en l'entrada: SEGÜENT RELLEU

  1. Cap problema!
    Es va convidar a tothom. Va venir qui va voler (aproximadament el 50%) i alguns ja han estat preguntats com és que es van atrevir a venir.
    Els comentaris anònims no mereixen gaire consideració, però utilitzar el nom d’un altre és encara pitjor.

Els comentaris estan tancats.