CURSA DE RELLEUS

Sopar de regidors i membres dels executius de CiU a Mataró

En una cursa de relleus, els atletes corren amb una torxa que es passen com a testimoni. Doncs aquesta és la simbologia de l’acte d’ahir al vespre. En un restaurant de la ciutat, Joaquim Esperalba, al costat dels que abans havien participat a la mateixa cursa, va passar la torxa a Joan Mora, el candidat de CiU a l’alcaldia de Mataró. Pràcticament hi havia tots els que han estat regidors o han participat en algun executiu de CiU, presidits per quatre caps de llista i el candidat. Els que faltaven, tots s’havien excusat per motius de feina i alguns de salut (aquest any la grip fa molt de mal). 

L’ambient era immillorable, la sensació de que ara és possible estava en tots els presents. En Joan podrà comptar amb l’ajut i la col·laboració de tothom que ha jugat algun paper de responsabilitat o de representació a CiU des de l’inici de la democràcia. No es tractava de convèncer a ningú, ni d’anar a demanar el vot, per això ja tindrem la campanya electoral.  

Si el d’ahir era un acte intern, el proper mes de febrer tindrem l’oportunitat d’assistir a l’acte públic en que l’actual president del Grup Municipal i de la Federació a Mataró passarà la torxa a en Joan. També hi participarà, per donar-li tot el seu suport, el president de CiU i secretari general de CDC, Artur Mas. 

 

[@more@]

Quant a quimfernandez

Vaig néixer a Mataró fa uns quants anys, al 1958. Sóc fill de catalana i andalús. Del meu pare he après a estimar el país que el va acollir. Comerciant d’ofici, fa més de 20 anys que sóc militant de CDC. Actualment formo part, com a regidor, del grup municipal de CiU a l’Ajuntament de Mataró. Estic casat amb la Maribel i tenim dos fills, en Jordi i la Rosa. Junts compartim, entre moltes coses, el desig de que Catalunya arribi a ser una Nació lliure.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una comentari en l'entrada: CURSA DE RELLEUS

 1. Marc diu:

  Estic engegant una campanya des del mou bloc per tal de reclamar a AENA que concedeixi la nova terminal al grup Star Alliance, permetent la consolidació del Prat com a hub intercontinental.

  Et convido a sumar-t’hi, fer-hi referència al bloc i fer arribar el text per correu als teus contactes per tal que corri i creixi.

  Link:

  http://catalunyafastforward.blogspot.com/2007/01/campanya-per-un-hub-interconinental.html

  Gracies,

  Marc

  http://www.catalunyafastforward.blogspot.com

Els comentaris estan tancats.