TEMPS PER A BLOCS I INTERNET

Després d’un període d’intens treball polític, entre campanya electoral i plens municipals, avui és un dia una tranquil. Una mica de feina a casa, recuperar el fil pel que fa als Amics del Senegal, llegir el diari i navegar una mica per internet.

 

Els de Blocat fa dies que no van a l’hora. Han canviat de servidor i, amb els treballs de migració de dades, hi ha moltes estones que no funciona o tinc problemes per connectar-hi. És per això que alguns dies he de penjar els post enllaunats.

 

Amb aquest panorama, decideixo passejar-me per alguns blocs que habitualment no visito. En comentaré dos, ambdós polítics: “Ja n’hi ha prou”, de Noves Generacions a Mataró, l’única frase escrita en català que hi he trobat és el nom del bloc i el contingut no mereix ser comentat; i el de l’alcalde d’Argentona, que és evident que és una persona preparada en determinats temes, però quan en un enllaç vaig a parar a un article de Saül Gordillo que ja havia oblidat, retrobo allò que em va sorprendre fa un temps. El Sr. Soy dedica entre una i dues hores diàries al seu bloc, en el qual no accepta comentaris, a més, confessa que es connecta vàries vegades a blocs com el de l’entrevistador.

En un temps en que els reculls de premsa ja són digitals, la selecció de les notícies a llegir és molt més fàcil i fa prendre molt menys temps, no és l’únic personatge polític que dedica un temps considerable a aquestes tasques. Jo confesso que sóc molt més modest i no hi dedico aquesta barbaritat d’hores, però em pregunto: com poden escandalitzar-se quan algú diu que no vol renunciar a la seva empresa per fer política, si ells en dediquen molt més al bloc? D’on surten aquestes hores? No seria millor dedicar-les a la ciutadania? Dues hores diàries d’u polític no es treuen ni de dormir, ni de menjar o la família, només poden sortir de la feina.

[@more@]

Quant a quimfernandez

Vaig néixer a Mataró fa uns quants anys, al 1958. Sóc fill de catalana i andalús. Del meu pare he après a estimar el país que el va acollir. Comerciant d’ofici, fa més de 20 anys que sóc militant de CDC. Actualment formo part, com a regidor, del grup municipal de CiU a l’Ajuntament de Mataró. Estic casat amb la Maribel i tenim dos fills, en Jordi i la Rosa. Junts compartim, entre moltes coses, el desig de que Catalunya arribi a ser una Nació lliure.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una comentari en l'entrada: TEMPS PER A BLOCS I INTERNET

  1. tresinores diu:

    hores les que vulguis. El Sr. Soy va ser profe meu a la Uni, per tant, a les hores de tutoria en les que normalment no hi va ningú te mooooolt de temps per gestionar el bloc, dues o quatre, no passa res.

    Aprofito per dir que el tiu era bo, però me les va fer passar més que putes per una nota insignificant.

Els comentaris estan tancats.