GRÀCIES

Diuen que “segundas partes nunca fuero buenas”. Què deu passar quan la primera ja no ho ha estat? Però, en tot cas, el “Tripartit II” és una realitat i, tal com diu algun socialista en un estil que no té res a envejar a la prepotència que atribueixen a altres, ningú ho podrà evitar.

 

Davant d’aquest escenari, des de CiU, cal agrair la confiança que 928.511 electors de tot Catalunya van donar-li el passat dia 1 de novembre. Confiança a la qual s’ha de correspondre com es mereixen els que l’han atorgat, treballant al Parlament.

 

Mataró no és una excepció. Convergència i Unió, després d’anys de no aconseguir-ho, ha estat la força més votada, mentre que el PSOE ha obtingut el seu pitjor resultat des del 1980, en que només va aconseguir el 22’8 %. És per això que també s’ha d’agrair aquest suport i agafar el compromís de seguir treballant, com fins ara, per aconseguir resultats que permetin arribar al govern de la ciutat i poder aplicar les propostes programàtiques de la Federació.

[@more@]

Quant a quimfernandez

Vaig néixer a Mataró fa uns quants anys, al 1958. Sóc fill de catalana i andalús. Del meu pare he après a estimar el país que el va acollir. Comerciant d’ofici, fa més de 20 anys que sóc militant de CDC. Actualment formo part, com a regidor, del grup municipal de CiU a l’Ajuntament de Mataró. Estic casat amb la Maribel i tenim dos fills, en Jordi i la Rosa. Junts compartim, entre moltes coses, el desig de que Catalunya arribi a ser una Nació lliure.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 comentaris a l'entrada: GRÀCIES

  1. TRESINORES diu:

    REPASANT DADES DEL DIARI, HE VIST TAMBÉ UNA DADA CURIOSA, A CORNELLÀ NO ES VA PRODUIR UN “EFECTE MONTILLA” JUSTAMENT ON ESPARAVEN QUE HI CAIGUES COM UNA BOMBA ATOMICA I ARRASSES EN VOTS.

    NI AIXÒ HA FET EL QUE SERÀ MOLT HONORABLE

  2. RONIN47 diu:

    El que ara hem de fer és reaccionar, movilitzar la nostra gent: manifestar-nos, crear blocs, enviar sms, enviar e-mails de queixa, cercar nous militants, signar el manifest http://www.maspresident2006.com MOURE’NS!!!!

Els comentaris estan tancats.