Mataró es mou

Ja tinc bloc! Primer de tot vaig buscar un títol peculiar per encapçalar-lo: "Mataró es mou". Per què aquest títol? Aquest era el nom que tenia la capçalera de la revista creada i impulsada per la gent que formàvem part de l'executiu local de CDC l'any 1994. Una revista dinàmica, de contingut informatiu i divulgatiu de la feina feta per la gent de Convergència i amb un motiu ben clar: Impulsar un canvi en la trajectòria política de la ciutat de Mataró. Actualment, la revolució social que ha suposat aquest canvi de paradigma informatiu i de divulgació de la opinió que es materialitza en forma de weblogs ha propiciat que, com molts de vosaltres, participem activament en aquesta febre bloggera.

Poder descentralitzar la informació i fer-nos partíceps de la opinió dels ciutadans de manera quasi instantània en forma de comentaris ha suposat una ruptura del format en paper enfront la immediatesa en la lectura dels weblogs i, per tan, una manera de compartir informació, comentaris, opinions, crítiques… I això és el que m'he proposat a l'hora de crear aquest bloc, un espai de debat i de continuació de la feina feta des del 1994 amb la creació del "Mataró es mou".

I això és el que ens hem de proposar, fer de Mataró una ciutat dinàmica, oberta als canvis, productiva i, sobretot, amb il·lusió pel futur.

[@more@]

Quant a quimfernandez

Vaig néixer a Mataró fa uns quants anys, al 1958. Sóc fill de catalana i andalús. Del meu pare he après a estimar el país que el va acollir. Comerciant d’ofici, fa més de 20 anys que sóc militant de CDC. Actualment formo part, com a regidor, del grup municipal de CiU a l’Ajuntament de Mataró. Estic casat amb la Maribel i tenim dos fills, en Jordi i la Rosa. Junts compartim, entre moltes coses, el desig de que Catalunya arribi a ser una Nació lliure.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.